Opkald: E-mail:

Sex klub aalborg hvad tænder mænd på i sengen


sex klub aalborg hvad tænder mænd på i sengen

En tjener kom ud, og jeg bestilte en stor øl, som jeg fik med det samme. Pikke bliver kørt ind i igen, og halsknepper mig så jeg er ved at kaste. Pludselig mærkede jeg klatter af varm våd og gammelmandslugtende sperm ramme mine patter det tændte mig endnu mere, og jeg kom igen, mens vennen rejste sig. Pludselig sagde det blop, og buttplugen var i bund. Jeg er villig til alt. Bitten stillede sig foran mig, og spurgte om jeg stadig var med.

På trods af den manglende seksuelle kontakt, så elsker jeg min kone og lille søn meget højt. Hun pakkede en taske til sig selv og vores søn, og gik ud af døren. Hun tørrede tårene væk fra min kind, og sagde Du skal nok lære det, og du kan jo starte med kaffen, slave. Han bad mig smide jakken og skoene, og stille mig op foran spejlet. Det gjorde stadig ondt, men nu kom den langsomt længere. Jeg tog derud, han boede i en villa i Herlev nær ved København. Bitten bad ham om at tage mig med ud på badeværelset, så jeg kunne få noget at drikke.

Hun bad mig tage buttplugen ud af munden, og slikke ned ren. Jeg lod tungen slikke oversiden af foden, men han beordrede mig til at tage han tæer i munden. Kom ind, blev der sagt. Jeg gjorde som der blev sagt, ville ikke risikere flere slag, og endte med at stå helt nøgen foran disse to ulækre gamle fede mænd. Derefter trak han sig. Da jeg var kommet til mig selv, fik jeg sæbet mig helt ind, og gik ud og tørrede mig.

Jeg husker det tydeligt, det var en varm sommer, og jeg var lige fyldt. Der stank af krydderier, pis og sved. Bitten svarede, at jeg lignede den perfekte lille luder. Da der var taget af bordet, stod jeg måbende og kiggede på min lystne kone. Han sagde at han kom med morgenbrød, og at det blev 87,50. Bitten bad mig om at rydde morgenbordet, og sætte mig på knæ mit på stuegulvet når jeg var færdig. Da jeg holdt skålen under hans pik, begyndte han at tisse ned i skålen.

Den manglende bh vendte mine store brune vorter nærmest nedad. Min kone brød sammen, og sagde at vores ægteskab var slut. Jeg frøs, og fik fremstammet. Han trak sine bukser ned, og beordrede mig til at åbne munden. Jeg var så sulten at jeg spiste alt hvad han gav mig. Han svarede at han skulle tisse.

..

Fisse og patter hvad feder mest øl eller vin

Sex klub aalborg hvad tænder mænd på i sengen

Korte gyserhistorier dansk pige sex